Hemstädning, Fönsterputsning, Flyttstädning, Storstädning - RUT-avdrag

Till privatpersoner erbjuder Hushållstjänst i Sverige AB hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs med möjlighet att utmyttja RUT-avdraget

Som privatperson har du möjlighet att utnyttja RUT-avdraget och få halva priset på din städning! Avdraget görs direkt på fakturan och du betalar hälften av arbetskostnaden.

Mer information >

 

Vi erbjuder följande tjänster till privatpersoner

Hemstädning är ett slags städabonnemang då städning utförs regelbundet. Det går att välja hur pass ofta man anser att städningen behövs, en gång i veckan, varannan vecka eller månadsvis. Det är alltid kunden som avgör vad som skall ingå i städningen och på så vis skräddarsys städningen efter varje kunds behov. Hur går det till? Vi bokar ett gratis hembesök för att träffa kunden och komma överens om lämplig tidsåtgång och vad som ska ingå i städningen. Därefter bokar vi en provstädning och först efter det bestämmer sig kunden om vi ska fortsätta samarbeta.

 

Denna tjänst brukar de flesta kunderna vilja ha kvartalsvis eller halvårsvis. Priset på fönsterputs varierar beroende på vilken typ av fönster det är som ska putsas. Vanligtvis putsas fönstren invändigt, utvändigt och emellan. Inget går upp emot skinande rena fönster!

 

I en flyttstädning ingår städmedel, städutrustning och städgaranti. Städgaranti innebär att eventuella synpunkter på städningen åtgärdas inom fyra arbetsdagar. En flyttstädning är en grundlig genomgång av hemmet och det är många punkter som inte ingår i en vanlig städning som bör tas i åtanke. Eftersom det är mycket annat man har att tänka på då det är dags att flytta är detta en väl uppskattad tjänst. Det är bara att ringa och boka tid!

 

I en storstädning ingår städmedel och städutrustning. En storstädning är en grundlig genomgång av hemmet och det är många punkter som inte ingår i en vanlig städning som bör tas i åtanke.