Så här hanterar vi Covid-19

På Hushållstjänst i Sverige AB tycker vi att det viktigt att göra allt vi kan för att minimera risken att sprida covid-19. Detta både för att du som kund, och vår personal, ska kunna känna sig trygga.

Det gör vi genom att följa utvecklingen och de rekommendationer som myndigheterna går ut med dagligen och är extra noga med att tvätta händerna före och efter varje städuppdrag. Vi är också noga med att använda oss av den skyddsutrustning vi har i form av bland annat handskar. Är du frisk och orolig för att träffa någon av oss men ändå vill få städningen utförd rekommenderar vi dig att passa på att ta en tur ut under den tiden vi utför vårt arbete.

För din trygghet ser vi alltid till att torka av strömbrytare, handtag och andra ytor som ofta berörs av händer dagligen på vår väg ut när vi lämnar en arbetsplats, eller ett hem.

Personal som känner sjukdomssymptom stannar hemma och vi ber er kunder att meddela oss om ni, eller någon i familjen, är sjuka så att vi kan boka om er städning till ett senare datum.

Tvatta hander

Har du frågor?

Har du frågor angående hur vi tillämpar våra hygienrutiner är du varmt välkommen att höra av dig till oss

 

Hemstädning, Fönsterputsning, Flyttstädning, Storstädning - RUT-avdrag

Till privatpersoner erbjuder Hushållstjänst i Sverige AB hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs med möjlighet att utmyttja RUT-avdraget

Få halva priset på din hemstädning med RUT-avdraget! Du betalar bara hälften av arbetskostnaden, direkt på fakturan.

Mer information >

 

Städtjänster för privatpersoner - från hemstädning till flyttstädning

Låt oss ta hand om din hemstädning. På så sätt får du över tid till annat så som att umgås med familj, träna, handla eller bara för att kroppen inte längre orkar.

Du väljer själv hur ofta hemstädningen ska utföras: en gång i vecka, varannan veckan eller månadsvis.

Det går också bra att boka en enstaka städning om så skulle behövas, hemma eller för sommarstugan. Vilken form du än väljer så skräddarsyr vi städningen efter dina behov.

Så här går det till:

Hör av dig till oss så bokar vi ett hembesök där vi träffas och går igenom vad du vill ha hjälp med. Under besöket kommer vi överens om vad som ska ingå i städningen och lämplig tidsåtgång. Därefter bokar vi en provstädning och först efter det bestämmer beslutar du dig om vi ska fortsätta vårt samarbete och skriva avtal.

 

Visst är det väl underbart med rena skinande fönster och hur man än gör så kommer det tider då en fönsterputs är nödvändig. Många tror att det bara går att putsa fönster på våren och sommaren men det stämmer faktiskt inte. På hösten och vintern när det är mörkt är det dessutom viktigare än någonsin att få in så mycket av dagsljuset som möjligt.

Beroende på var du bor, hur trafikerad väg eller liknande som smutsar ner dina fönster avgör förstås hur ofta du vill ha dina fönster tvättade. För en del räcker det en gång i halvåret, för andra kvartalsvis. Vanligtvis putsar vi dina fönster invändigt, utvändigt och emellan men tillsammans går vi igenom vilket behov du har.

Så här bokar du fönsterputs:

Kontakta oss så kommer vi ut till dig och går igenom ditt behov av fönsterputs. Priset varierar beroende på antal fönster och vilken typ av fönster som ska putsas.

Det är mycket att tänka på när man ska flytta och då kan det vara skönt att leja bort flyttstädningen. Bra att veta är att du även kan utnyttja RUT-avdraget för din flyttstädning.

En flyttstädning betyder att vi gör en grundlig genomgång av hemmet. Den skiljer sig därför på många sätt från en vanlig hemstädning och tar längre tid. I en flyttstädning ingår städmedel och städutrustning från oss. Du får dessutom städgaranti.

Städgaranti innebär att eventuella synpunkter på städningen åtgärdas inom fyra arbetsdagar.

Tänk på att det i RUT-avdraget även ingår tjänster så som att packa ner och packa upp. Prata med oss om du vill ha hjälp med detta.

Så här bokar du din flyttstädning:

Det vi behöver veta från dig är bland annat hur stor yta som ska städas, hur många rum och om fönsterputsning ska ingå. Efter att vi gjort en genomgång på plats i lägenheten/huset får du sedan en offert av oss för godkännande.

Förr sa man att man vår- eller julstädade men idag säger vi storstädning för den kan behövas vid flera andra tidpunkter på året. Om du storstäder någon eller några gånger under året kommer den vardagliga städningen bli mycket lättare.

Vid en storstädning gör vi en grundlig genomgång av hemmet med flera moment som skiljer sig från en vanlig städning. Vilka åtgärder som ska göras går vi igenom tillsammans med dig. Om vi känner till ditt hem sedan tidigare är det inte nödvändigt för oss att göra ett besök. Utifrån det vi kommer vi överens om får du sedan en offert med pris för godkännande. I en storstädning ingår städmedel och städutrustning.

Boka din storstädning i tid

Eftersom en storstädning tar längre tid och kan kräva att vi bokar upp mer än en person för städningen är det bra om du är ute i god tid. Hör av dig om du har frågor och vill boka en storstädning.